Höstvägen 4

Område: Hemavan

Stugor | Gemytlig stuga med 6 bäddar och gångavstånd till skidbackar och Hemavan Gondol. Stugan har kök och vardagsrum i etage, tre sovrum, ett badrum, bastu, och kamin.

Hemtrevlig stuga utrustad med kök och vardagsrum i etage, ett badrum, diskmaskin, bastu, kamin, TV, tvättmaskin och låsbart skidförråd. Stugan har 6 bäddar fördelat på 3 sovrum. Ett sovrum med våningssäng, ett med en 140 cm säng och en överslaf, och det sista med en dubbelsäng. Fullt utrustat kök och matplats för 6 personer. Uteplats och...

Visa mer

Dölj

Vägbeskrivning: Stugan ligger i området "Hyllan" mitt i Hemavan.

Söderifrån (Umeå/Skellefteå): Kör väg E12 genom Hemavan och förbi Bayhill Center (ICA, Systembolaget mm). Sväng av på första avtagsvägen på höger sida, skyltad "Hyllan". Sväng direkt vänster, och därefter första vägen på höger sida, skyltad "Höstvägen". Höstvägen 4 är det andra huset på höger sida.

Norrifrån (Mo i Rana): Kör väg E12 förbi skidområdet Solkatten med Hemavan Gondol. Sväng av på den femte avfarten på vänster sida, skyltad "Hyllan". Sväng direkt vänster, och därefter första vägen på höger sida, skyltad "Höstvägen". Höstvägen 4 är det andra huset på höger sida.
Vägbeskrivning: Stugan ligger i området "Hyllan" mitt i Hemavan. Söderifrån (Umeå/Skellefteå): Kör väg E12 genom Hemavan och förbi Bayhill Center (ICA, Systembolaget mm). Sväng av på första avtagsvägen på höger sida, skyltad "Hyllan". Sväng direkt vänster, och därefter första vägen på höger sida, skyltad "Höstvägen". Höstvägen 4 är det andra huset på höger sida. Norrifrån (Mo i Rana): Kör väg E12 förbi skidområdet Solkatten med Hemavan Gondol. Sväng av på den femte avfarten på vänster sida, skyltad "Hyllan". Sväng direkt vänster, och därefter första vägen på höger sida, skyltad "Höstvägen". Höstvägen 4 är det andra huset på höger sida.
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8060.cbischannel-27424.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails