Längdskidskola och teknikträning i Hemavan Tärnaby

Adress: Skidspåret Hemavan, 92066 Hemavan Visa karta

Adress: Skidspåret Hemavan, 92066 Hemavan

Individuell träningsrådgivning, läger, gruppträningspass och föreläsningar inom längdåkning och löpning av Kristina Nilsson, Cert.skidcoach och seniortränare Svenska Skidförbundet.
Se prisinformation för längdskidskolan nedan.

Skidträning individuellt eller i grupp.
• hjälp med teknik
• fart
• träningsupplägg
• styrketräning

Drop in pass under sportloven 2018:

Bli en skickligare skidåkare och få ut mer njutning och träning av åkningen.Nybörjare, motionär, ungdomar, vuxna, äldre. Grundtanken är att gå igenom både diagonal och stakning under de klassiska passen och växel 2, 3 och 4 under skatepassen men det anpassas efter önskemål från deltagare och så att alla kan vara med och få behållning av träningen.
Ingen anmälan, alla är välkomna. Köldgräns -10 grader, kallare = inget pass Passens längd ungefär 1 timme.

torsdag 22:e februari kl.11: klassisk teknik lördag 24:e februari kl.11: skate teknik tisdag 27:e februari kl.11: klassisk teknik torsdag 1:e mars kl.11: skate teknik lördag 3:e mars kl.11: klassisk teknik tisdag 6:e mars kl.11: klassisk teknik torsdag 8:e mars kl.11: skate teknik
lördag 10:e mars kl.11: klassisk teknik

Samling: Hemavan, skidspårsparkeringen vid Kungsvägen
Priser: (inklusive spåravgift)
1 pass 100kr
3 pass 200kr
Om tiderna inte passar eller du/ni vill ha mer personlig träning står jag också till tjänst med individuell träningshjälp, både praktiska pass och rådgivning inom träning, kost m.m. 300-500kr

Visa mer
Hotell/Vandrarhem

Tärnaby Fjällhotell - hotell och lägenheter

Avstånd: 13,9 km
Vi är ett personligt och välkomnande hotell med alla aktiviteter rakt utanför dörren. Bekväma och funktionella hotellrum, en restaurang med prisbelönt mat, konferensutrymmen, lägenheter, vandrarhem och en bastu med panoramautsikt i 360 grader är lite av det vi erbjuder. Med 50 meter till liften, skidåkning till dörren, vandringsled vid knuten och sjön med fiske året runt och skoterled på vintern ligger vi väldigt bra till.