Laisaliden

Adress: Laisholm, 92064 Tärnaby Visa karta

Adress: Laisholm, 92064 Tärnaby

Laisaliden är en modern konferensanläggning – högt uppe på fjället, 675 möh och i bekväm avskildhet. Du och din grupp (upp till ca 25 personer) har hela fjälltoppen för er själva. Här tar vägen slut och ingen vet vilka gäster som finns på anläggningen.

Upplev ett varsamt renoverat 50-tals fjällhotell. Laisaliden är ett familjehotell som drivs med samma omsorg, passion och kvalitet i dag om för 60 år sedan.

Här finns 16 rum, varav 4 enkel och 12 dubbelrum, alla med eget badrum och teve. I huvudbyggnaden ligger matsalen med timrade väggar, konferensrum, sällskapsrum med öppen spis, bibliotek, bastu och relax med utomhusbalja.

På gårdsplanen startar de markerade lederna som visar vägen ut på fjället – sommar som vinter. Du kan ta en promenad eller skidtur när som helst, rakt ut i vildmarken.

Laisaliden är det perfekta stället för en konferens. Laisalidens filosofi är att det är bättre att få all uppmärksamhet på ett litet hotell än ingen på ett stort.
Välj en aktivitet som blir årets samtalsämne. Här finns möjlighet till allt från skotersafaris och hundspann till samisk afton.

Mat serveras endast efter förbokningar.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Flygplats
    Hemavan Tärnaby airport 6 km
  • Attraktion
    Centrumliften Hemavan, vinteröppen 6 km
    Anjaliften Tärnaby, vinteröppen 8 km
Hotell & Pensionat

Tärnaby Fjällhotell

Avstånd: 8,5 km
Vi är ett personligt och välkomnande hotell med alla aktiviteter rakt utanför dörren. Bekväma och funktionella hotellrum, en restaurang med prisbelönt mat, konferensutrymmen, lägenheter, vandrarhem och en bastu med panoramautsikt i 360 grader är lite av det vi erbjuder. Med 50 meter till liften, skidåkning till dörren, vandringsled vid knuten och sjön med fiske året runt och skoterled på vintern ligger vi väldigt bra till.