Sånninggården

Adress: Klippen, 920 66 Hemavan Visa karta

Adress: Klippen, 920 66 Hemavan

Vida känd restaurang i rustik miljö, med utsikt över Artfjället. I menyn hittar man ortens råvaror av vilt, växter och bär anpassade efter de olika säsongerna. Förbokning.

Här finns även 45 bäddar fördelade på 16st små rum, 1-4 bäddar/rum. Standarden är likt vandrarhem med möjlighet att köpa till frukost och sänglinne. Anläggningen är väl anpassad för mindre sällskap, konferenser/möten 5-40p, bröllop, släktträffar/födelsedagskalas, gruppresor, svampplockare.

Gården ligger vackert i byn Klippen 6km väster om Hemavan. En gemytlig plats med en fantastisk utsikt över Artfjällsmassivet. Vandring- & cykelleder startar alldeles intill gården.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell & Pensionat

Tärnaby Fjällhotell

Avstånd: 21,4 km
Vi är ett personligt och välkomnande hotell med alla aktiviteter rakt utanför dörren. Bekväma och funktionella hotellrum, en restaurang med prisbelönt mat, konferensutrymmen, lägenheter, vandrarhem och en bastu med panoramautsikt i 360 grader är lite av det vi erbjuder. Med 50 meter till liften, skidåkning till dörren, vandringsled vid knuten och sjön med fiske året runt och skoterled på vintern ligger vi väldigt bra till.