Timmerkåtan vid Umeälven

Adress: 92066 Hemavan Visa karta

Adress: 92066 Hemavan

I Timmerkåtan serveras god mat & dryck. Här anordnas attraktiva evenemang för företagsgrupper och privata sällskap.

"Som sällskap anländer ni alltid till en uppvärmd Timmerkåta med en levande eld som brinner i den stora eldstaden mitt i kåtan. När det är dags att gå och lägga sig så sover ni på sängarna som fälls ner från väggen så att hela sällskapet svävar i en cirkel runt eldstaden i mitten."

I Timmerkåtan serveras god mat & dryck. Här anordnas attraktiva evenemang för företagsgrupper, privata sällskap och privatpersoner med plats för 50 personer, vackert belägen vid Umeälvens strand. Timmerkåtan kan hyras av grupper och företag med möjlighet att även hyra in Timmerkåtans personal. Intill kåtan finns det också en timrad bastustuga med vildmarksbad och omklädningsrum.

Visa mer

Om denna aktivitet

Stuga & lägenhet

Tärnaby Fjällhotell - hotellrum

Avstånd: 14,2 km
Vi är ett personligt och välkomnande hotell med alla aktiviteter rakt utanför dörren. Bekväma och funktionella hotellrum, en restaurang med prisbelönt mat, konferensutrymmen, lägenheter, vandrarhem och en bastu med panoramautsikt i 360 grader är lite av det vi erbjuder. Med 50 meter till liften, skidåkning till dörren, vandringsled vid knuten och sjön med fiske året runt och skoterled på vintern ligger vi väldigt bra till.
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8060.cbischannel-27424.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails