Välkommen till midsommarfirande för hela familjen på Udden i Tärnaby!

Område: Tärnaby
Arena/Plats: Udden i Tärnaby
Kategori: Evenemang
Datum: Fredag 21 jun 2019

Vi smyckar stången med blommor och reser den tillsammans.

Ta gärna med blommor till stången. Det blir traditionsenlig dans runt stången, fiskedamm för barnen, lotteri med fina priser, tipsrunda med Tärna trädgårdssällskap, stall Granås bakar och säljer mjukkaka från bagarstugan och det kommer finnas möjlighet att träffa och klappa hästarna.
Tärna FVO bjuder alla på gratis fiske runt Udden under firandet så medtag egen fiskeutrustning. Möjlighet att köpa en kopp kaffe finns men ta även med egen fikakorg!

Arrangör:
Tärna hembygdsförening barn och ungdom och Tärna trädgårdssällskap i samarbete med Tärna FVO, Stall Granås och TIK Fjällvinden.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Jun
Fredag 21 jun 2019 13:00 Udden i Tärnaby

Länkar

Hotell/Vandrarhem

Tärnaby Fjällhotell - hotell och lägenheter

Avstånd: 2 km
Vi är ett personligt och välkomnande hotell med alla aktiviteter rakt utanför dörren. Bekväma och funktionella hotellrum, en restaurang med prisbelönt mat, konferensutrymmen, lägenheter, vandrarhem och en bastu med panoramautsikt i 360 grader är lite av det vi erbjuder. Med 50 meter till liften, skidåkning till dörren, vandringsled vid knuten och sjön med fiske året runt och skoterled på vintern ligger vi väldigt bra till.

I närheten av


Storumans Turistinformation

Öppet juni till augusti
Aktiviteten
Skolgatan 23
923 31 Storuman
0951-143 10
turist@storuman.se

Hemavan Tärnaby Turistbyrå

Västra strandvägen 1
920 64 Tärnaby
0954-104 50
info@hemavantarnaby.se