Laisaliden hotellrum

Adress: 92064 Tärnaby (visa karta)
Område: Hemavan

Hotell & Pensionat | Välkommen upp till din egen fjälltopp, högt och avskilt belägen mellan Tärnaby och Hemavan. En hemtrevlig och fridfull anläggning med fantastisk utsikt. Vi vänder oss både till privatgäster och till grupper. Boka hela anläggningen ett par dagar för ditt födelsedagsfirande, bröllopskalas eller arbetskonferens. Vi lämnar gärna prisförslag.

Som privatgäst kommer du för att bo, njuta, göra fjällturer och umgås på klassiskt pensionatsvis. Unna dig en härlig fjällsemester på ett familjehotell som drivs med samma omsorg och kvalité idag som vid starten för över 50 år sedan.

Börja dagen med en stor frukost. Passa på att göra matsäck och fyll termosen. Efter några timmar på fjället är det dags för bastu och avkoppling innan dagens höjdpunkt; middagen. Ni har ert eget bord under hela vistelsen. Vi serverar en två- eller trerättersmeny vid bordet, ofta med råvaror från trakten. Välj ett gott vin från den välkomponerade vinlistan.
Efter maten dricker ni kaffe i sällskapsrummet framför brasan, småpratar med de andra gästerna eller läser en stund i bokrummet. Små njutningar som hör till pensionatlivet.
Boende i dubbelrum inklusive halvpension; frukost och middag. I priset ingår linne och städning vid avresa, ej dagsstädning.

Fakta
16 rum med 28 bäddar, alla med dusch och toalett, TV och telefon. Matsal, sällskapsrum med bar, läsrum, konferens- och festvåningslokal, bastu med relaxavdelning. Trådlöst internet.
Öppet hela året, för en grupp i taget på vardagar. På lång-helger, veckoslut och under sommaren öppet även för privatgäster.

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Bastu Konferensrum Internet
 • Rumsfaciliteter
  Öppen spis/braskamin inomhus
 • Mat & Dryck på plats
  Restaurang

Kontaktinformation

Karta

Flygplats
 • Hemavan Tärnaby airport 6 km
Busstation
 • Hemavan busshållplats Bayhill Center 7 km
Attraktion
 • Vindelfjällens Naturum Hemavan 6 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Storumans Turistinformation på Storumans camping

Öppet juni till augusti
Lokgränd 3
923 31 Storuman
0951-143 10
turist@storuman.se

Hemavan Tärnaby Turistbyrå

Västra strandvägen 1
920 64 Tärnaby
0954-104 50
info@hemavantarnaby.se

Storumans Turistinformation på Storumans camping

Öppet juni till augusti
Lokgränd 3
923 31 Storuman
0951-143 10
turist@storuman.se

Hemavan Tärnaby Turistbyrå

Västra strandvägen 1
920 64 Tärnaby
0954-104 50
info@hemavantarnaby.se